Besökare:


Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online:

Skybirds uppvisningar

Under de år jag var medlem i Skybirds deltog vi uppvisningar på nedanstående platser. Klicka på en av länkarna nedan så öppnas en ny sida med bilder och/eller tidningsrubriker från uppvisningarna. Klicka på bakåtknappen i Din webbrowser för att komma tillbaka.

Barkarby

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Borlänge

Hede

Pajala

Trosa

Botkyrka

Ljungby-Feringe

Ramsele

Umeå

Bromma

Norrköping

Skellefteå

Vallentuna

Eksjö

Norrtälje

Stockholm

Örnsköldsvik

Efter 2004 har jag inte varit med i Skybirds. Om de fortsätter eller ej vet jag inte och jag har ingen information om Skybirds längre. Foton som finns här fick jag lov att använda av fotografen Freddy Stenbom som dessvärre inte finns med oss längre.

Varken mina "flygarkamrater" eller jag förstod att jag var på väg att gå in i väggen och hade varit så under en lååång tid och ingen av dem visste att jag var mobbad på jobbet. Detta kanske var anledningen till att mina så kallade kamrater i gruppen inte ville ha mig med längre - vad vet jag.

Mina"kamrater" gaddade ihop sig med varandra och bakom min rygg gjorde de allt för att få bort mig - jag kände mig således mobbad av dem också. Jag känner mig fortfarande bitter och kränkt över hur de behandlade mig och har nu totalt tappat lusten för att flyga. 

När man håller på med formationsflygning så är det oerhört viktigt att man känner varandra utan och innan och att man litar på varandra i teamet. Jag litade på dem men blev oerhört besviken.

Just åren 2004-2005 arbetade jag ihjäl mig på mitt jobb och hade varken ork eller tid att ta tag i att försöka rädda min plats i gruppen. Nu är det för sent men jag skulle gärna flyga i formation igen. Utan att flyga på det sättet så har jag tappat lusten att flyga helt och hållet. Jag vill inte ens titta på flyguppvisningar längre och jag önskar att gruppen inte får några fler uppdrag.