Besökare:


Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online:

Familjen

Göran och jag träffades första gången den 23 oktober 1973 på en dansrestaurang i Stockholm som hette Balders Hage. Göran är musiker och spelade då i en orkester som hette Paul Dennis. Jag flyttade till honom i Sundbyberg under våren 1974. 

När vi blev gravida så blev Görans lilla lya för liten och vi flyttade till ett nybyggt område i Hallunda. 1975 föddes vårt första barn, en flicka. Göran och jag gifte oss 1977 i Söderhamn. Vår dotter sa till alla våra familjer och vänner: "Mamma och jag ska gifta oss med pappa", är inte det alla flickors dröm?

Vi flyttade inom samma gård till en större lägenhet och 1978 föddes vår son. Vi började känna att det kanske vore bättre för barnen att bo i hus så i december 1980 köpte vi ett radhus i Alby - med sjöutsikt över Albysjön.

En släktings flicka föddes 1982 (vår bonusdotter) och hon kom att bli som ett av våra barn. Vi tog hand om henne ganska mycket och vi hade funderingar på att eventuellt försöka få adoptera henne. Tyvärr blev det inte så men det känns fortfarande som att hon är ett av våra barn.

1985 föddes vår nästa son och vi bodde fortfarande i Alby. Jag hade utbildat mig till Barnskötare och arbetade som sådan ända fram till 1994 då jag började jobba med data... 

Tre av våra barn har gift sig och vår bonusdotter har funnit sin kärlek men inte gift sig än! Vår bonusdotter fick en son 2003 och en dotter 2014 samt en son 2017, vår äldste son fick en son 2009, vår dotter fick en son 2011 och en dotter 2013 så nu har familjen blivit större. 

Göran och jag gifte om oss 2005 efter att ha varit skilda i tre år. Vi fann kärleken igen och det är underbart!